de novembre 21, 2010

Inauguració "La Vall de Tost recorda"

Un centenar de persones s'aplegaren el passat divendres a l'inauguració de la nostra exposició a la sala d'exposicions "La Cuina" de la Seu d'Urgell, on van poder gaudir d'un ambient apte per a totes les edats i on es va poder admirar part del patrimoni de la Vall de Tost a través d'imatges i records.


Els nois de cal Vilarrubla de Torà de Tost, van amenitzar, com ja és habitual, amb la seva habilitat amb els acordeons.
A tothom sembla haver agradat aquesta mostra que estarà exposada fins al 8 de desembre.
L'apertura la donaren diverses personalitats de l'Alt Urgell en un simpàtic discurs on no van faltar les felicitacions a la feina ben feta i les intencions de recuperar el nostre patrimoni i la nostra història.
D'esquerra a dreta: Julio Quílez, Director de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell, Ignasi Pubill, lo nostre President, Jesús Fierro, President del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Miquel Caminal, Regidor de Turisme de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i Antoni Capdevila, Alcalde de Ribera d'Urgellet.

Del Consell Comarcal, també vam poder comptar amb l'entranyable Isidre Domenjó, Tècnic de cultura del Consell que, tot i que ens va mancar el seu discurs, creiem que la seva opinió va ser força valorable.


Recordem que cada cap de setmana, un seguit de conferències ja anunciades tindràn lloc a l'Arxiu Comarcal per les que seguim esperant el vostre suport i assistència.