de novembre 30, 2010

COTXES ANTICS: "Els cotxes que Tost mai va tenir" per el CVHLL

El mati del passat dissabte, LO RIU ROIG, en combinació amb l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, va rebre la visita del CLUB DE VEHICLES HISTÒRICS DE LLEIDA , www.cvhll.org, grup que va aparèixer a la plaça dels Oms de la Seu, cap a les 10.30 hores del mati.
Un cop reunits, el Regidor de Turisme de la Seu, Sr. Miquel Caminal, ens va acompanyar a la Sala de Plens de l'Ajuntament i va fer el discurs que hem transcrit a continuació.
El simpàtic grup del CVHLL s'havia preparat una agenda ben apretada i cultural i, tot i el dia gèlid que feia, la van cumplir de cap a peus.
Aqui els veiem a la Sala de Plens, interessats per aquesta pintura que explicava amb passió l'Andreu, el mallorquí, que va fer de guia.
No es van deixar res: casc antic, catedral, Sant Domènec, St. Miquel... i el guia no els va deixar respirar.
I a les 13.30 hores, ja tornaven a ser amb nosaltres per compartir un aperitiu al bar del Centre Cívic, on ens van obsequiar amb una pila de records.
L'intercanvi cultural va continuar quan vam poder obrir-los la sala d'exposicions a la tarda perquè la puguessin visitar ells sols.

Quan al vespre van marxar de la Seu, encara van poder disfrutar del Hotel El Castell de Ciutat, on també van poder visitar el castell de forma personalitzada. La trobada amb aquest grup tant ben-avingut ens ha aportat força a l'hora de pensar en la nostra continuitat. Hem acordat que això ho repetirem a Àger o a Tost ben aviat perquè al cap i a la fi, totes dues organitzacions persseguim el mateix: dinamitzar el que tenim.